Hidroizolatii terase în Cluj. Oferta hidroizolatii 2015

Foarte multe blocuri de locuințe au probleme cu acoperișul. Suferă atât proprietarii de la ultimul nivel, cât şi cei de mai jos, din cauza infiltraţiilor care pot pătrunde şi în instalaţiile electrice.


Ce trebuie făcut pentru a demara repararea acoperişului blocului?
Repararea sau hidroizolarea terasei este în sarcina asociaţiei de proprietari prin plata cotelor-părţi ce revin tuturor locatarilor. Dacă banii au fost deja constituiţi/colectaţi în contul fondului de reparaţii, asociaţia face plata lucrării din acest cont. Dacă banii nu au fost colectaţi, lucrarea trebuie plătită de proprietari, prin lista de plată, la valoarea contractată. Iată care sunt paşii necesari pentru realizarea acestei operaţiuni:
  • Administratorul blocului trebuie să constate situaţia şi să raporteze preşedintelui necesitatea hidroizolării terasei.
  • Tot administratorul solicită de la cel puţin trei firme de specialitate şi cu experienţă oferte de preţ şi calitate. Ofertele trebuie să cuprindă obligatoriu şi devizul financiar al lucrării. Preşedintele reuneşte comitetul executiv, care trebuie să ia o decizie cu privire la repararea terasei: calitate, cost estimativ, perioadă de execuţie. Tot comitetul ia şi decizia finală cu privire la firma cu care se va încheia contractul.
  • În prima adunare generală a proprietarilor, preşedintele va supune aprobării această lucrare.
  • Lucrarea trebuie efectuată în perioada mai-septembrie.
  • Dacă repararea terasei nu se aprobă, cei care nu au fost de acord vor suporta ulterior toate prejudiciile financiare ale proprietarilor afectaţi, inclusiv repararea apartamentelor degradate din cauza infiltraţiilor. Sursa: Libertatea.ro
Contactaţi-ne pentru ofertă la telefon: 0720-.601.931, prin Email: hidroizolatii@europe.com sau folosind formularul de contact.

4 comentarii:

  1. Buna ziua,
    doresc o oferta de preț pentru hidroizolarea unei terase de bloc în Cluj. Suprafața este de 300 mp și as dori ca oferta sa fie în doua variante, cu un strat de membrana bituminoasa hidroizolatoare și cu doua straturi de membrana. De asemenea, va rog sa menționați și garantia oferita pentru lucrarea de hidroizolatie.
    cristi.toma2258@roketmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. hidroizolatie fundatie casa14 ianuarie 2014 la 11:34

    Salut,
    Doresc și eu o oferta de preț pentru o lucrare de hidroizolatie la o fundatie de casa (Floresti), in suprafata de 111 mp. Va rog sa-mi spuneti daca lucrarea se poate executa doar cu un strat de membrana hidroizolatoare?

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, lucrarea de hidroizolație se poate executa și cu un strat de membrana bituminoasa. Pentru oferta trebuie sa vedem lucrarea. Va rugam sa ne transmiteți adresa pe email hidroizolatii@europe.com si când va putem găsi in locație.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua, Ma intereseaza o lucrare de hidroizolatie la o terasa de bloc in Cluj, sunt aproximativ 300 mp de hidroizolat in doua straturi de preferat. Va rog sa-mi comunicati daca efectuati lucrari de reparatii si la terasele de bloc. Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere